Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: wizra Date: Apr 14, 2014 7:49pm
Forum: 78rpm Subject: Disable "Related Videos" from embed

Is there a way to disable "Related Videos" from embedded players? I know YouTube has a feature for this by adding a few letters to the embed code.

The so-called related videos are extremely irrelevant. It makes my blog look silly when I have the random stuff that comes up at the end.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: wizra Date: Apr 15, 2014 2:12am
Forum: 78rpm Subject: Re: Disable 'Related Videos' from embed

I am even getting porn related videos... this is extremely horrible & poor, please help.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: efinigan Date: Sep 9, 2014 5:18am
Forum: 78rpm Subject: Re: Disable 'Related Videos' from embed

I am now getting Related Videos at end of three recent video uploads. Further, the series of videos that I uploaded merely cycle without actually running. What is happening to these movies that I uploaded using the newest uploading procedure?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Sep 9, 2014 7:04am
Forum: 78rpm Subject: Re: Disable 'Related Videos' from embed

regarding "the series of videos that I uploaded merely cycle without actually running". please post the link so we can see. also, what OS/browsers have you tried. thanks.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: efinigan Date: Sep 9, 2014 8:11am
Forum: 78rpm Subject: Re: Disable 'Related Videos' from embed

https://archive.org/details/Swad_Memories-Weddings does not play correctly in Firefox or Google Chrome.. Seems to cycle through the 6 movies without playing them, followed by asian Related Videos. I loaded the movies using the newer Upload, but later reloaded them using the Classic Uploader.
Same problem both times.
I had similar problem with Swad_Memories-Trips; and with Swad_Memories-Visitors.
Nothing ran properly with MS Internet Explorer

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Sep 9, 2014 8:24am
Forum: 78rpm Subject: Re: Disable 'Related Videos' from embed

i'm not able to duplicate the poroblem. it ran fine with windows9/IE10 and MacOSX/Firefox, Chrome and Safari. if you are on an old windows OS that may be the issue.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: efinigan Date: Sep 9, 2014 10:52am
Forum: 78rpm Subject: Re: Disable 'Related Videos' from embed

I have WINDOWS 7 Premium OS.